faq‘s

FAQ‘s

 

 

Aquí podràs resoldre els principals dubtes i preguntes,  relacionades amb l’Ultra Montseny.

Recorda però, que al reglament  hi trobaràs molt més detalladament tota la informació que puguis necessitar!

 

Ultra Trail Montseny cxm carreras por montaña trailrunning

Puc fer canvis en la meva inscripció?

Sí, tens fins al 28 de febrer per fer tota mena de canvis i no et cal cap justificació. Passada aquesta data, ja no serà possible cap tipus de canvi, inclòs el traspàs de la inscripció a la següent edició.

Segur que no puc fer canvis passada la data del 28 de febrer?

NO, passada la data del 28 de febrer, NO es realitzaran canvis, ni traspassos d’edició a la inscripció, ni per lesió, ni per casament, bateig, separació, pèrdua de l’autobus, gastroenteritis, febre tifoide, canvi d’hora a la feina, etc, etc, etc.

Puc agafar el dorsal d’un company/a?

Sí, només cal la foto del dni del titular i de la targeta federativa si és el cas, en format digital ja serveix.

Puc reclamar la devolució de la meva inscripció?

Sí, tens fins al 28 de febrer per demanar la devolució de la teva inscripció i aquesta serà del 75% del total de l’import.
Passada aquesta data, ja no serà possible la reclamació de la inscripció, ni fer-hi canvis, sigui per la causa que sigui.

Com reclamo la meva inscripció?

Per reclamar la devolució de la teva inscripció, hauràs d’enviar un correu electrònic abans del 28 de febrer, des del mateix email que figura a la teva inscripció, a; ultramontseny@gmail.com deixant les teves dades, més els últims quatre dígits, de la targeta amb què la vas abonar.

Important

Per al bon funcionament de la cursa, per no tenir sorpreses o malentesos d’última hora, si us plau, llegeix la informació relacionada amb la teva distància en aquesta web, llegeix el reglament de la cursa, no només el material obligatori. Moltes gràcies per la teva col·laboració.

La bossa de vida la podreu recollir a SanT Esteve, a partir de les 17:30h aproximadament.

La bossa de vida la pots deixar el divendres, en el moment de retirar el dorsal o bé el mateix dissabte, fins 30 minuts abans de la sortida de la cursa.

Faig la «Montseny – St Esteve», puc fer servir bossa de vida? Sí, l’has de deixar el dissabte, en retirar el dorsal i si us plau, tingues en compte l’horari de la retirada de la bossa i el teu temps en cursa.

He fet la meva inscripció sense transport i ara em fa falta, què faig? Segueix aquest enllaç transport i si queden places fes la teva inscripció per al bus.

He de portar el certificat mèdic? No, no cal, ja que en fer la teva inscripció, ens assegures que ets coneixedor de les dicultats que comporta la carrera, i que ets apte tant físicament com tècnicament per afrontar-la sense problemes.

Em poden avituallar? Sí, però sempre dins dels avituallaments reglamentaris de la cursa.