St Esteve de palautordera – Montseny – Viladrau

les nostres  viles

Ultra Montseny, amb el seu caràcter itinerant, va visitant els diferents pobles del massís, donant a conèixer cada any nous racons, nous pobles, noves aventures.

Sant Esteve de Palautordera

St Esteve, la Vallflorida és un dels divuit municipis del Parc Natural del Montseny. Aquesta bonica vila, situada al Parc Natural del Montseny és una de les principalsb entardes al Parc Natural amb accès directe a la Vall del Tordera , St Esteve no et deixarà indiferent.

Visita St Esteve.

Montseny

Montseny, qui dóna nom a qui? Situat al bell mig del cor del massís. Aquest petit, però encantador poble, és una clara mostra de tot el que t’ofereix el Parc Natural del Montseny.

Viladrau

Si tanques els ulls i pares atenció, encara es pot sentir el trabuc d’en Serrallonga. Situat a la cara nord del Parc, a la comarca d’Osona, Viladrau és simplement encisador, visita Viladrau i deixa’t portar pels sentits.

Parc natural del

Montseny

El Parc Natural del Montseny està format per divuit municipis, tres comarques, Valls Oriental, Osona i la Selva i dues províncies, Barcelona i Girona.

Ets un dels divuit municipis del Parc? Vols que sortim o passem pels teus carrers, per les teves places?

Envia´ns un email a ultramontseny@gmail.com

L’UM ja ha sortit des de: Sant Esteve de Palautordera 2015, Viladrau 2016, Seva 2017, Cànoves i Samalús 2018, Sant Pere de Vilamajor 2019, Viladrau 2021, Aiguafreda 2022.

Propera edició, La Garriga, 01/04/2023.