ATENCIÓ! Per a la retirada del dorsal és d’obligat compliment lliurar la clàusula Covid-19 degudament emplenada amb data com a màxim de 24 hores des de la seva signatura a la sortida de la cursa.

MONTSENY-VILDRAU

Infomació MV 22KHora de sortida: 10:00h 26 de setembre del 2020

Temps màxim per fer la cursa: 08:00h
Lloc de sortida: Poble del Montseny

Arribada: La Solana (Viladrau).
Distància: 22Km
Desnivell positiu: 1.747 mtr

Desnivell negatiu: 1.435 mtr
Desnivell acumulat: 3.182 mtr

Recollida de dorsals:
Divendres 18:00h a 20:00h La Solana (Viladrau).
Dissabte 06:30h a 08:00h La Solana (Viladrau).

Sortida Bus: 08:15h Viladrau (rotonda principal)

Inscripcions obertes

Fins al 15 de novembre
Federats: 19€ – No federats: +5€

Del 16 de novembre al 2 de gener
Federats: 24€ — No federats: +5€

Del 3 de gener fins tancar inscripcions.

Federats: 29€ – No federats: +5€

Tots els preus ja inclouen el 21% d’iva.

Atenció! La Montseny-Viladrau no és un recorregut circular, el corredor que ho desitgi podrà contractar el servei d’autocar amb un cost de 10€, aquest servei només es podrà contractar en el moment de fer l’inscripció, i en cap cas és obligatori per a la participació a la cursa.

La Inscripció inclou:
Samarreta Mizuno

Avituallaments
Serveis medics

Avituallaments

  1. Turó de l’Home Km 6,6
  2. Sant Marçal Km 14
  3. Viladrau – arribada Km 22

Tall horari

Viladrau
Temps màxim arribada: 8 hores

Matetial obligatori

La Montseny-Viladrau no té material obligatori, però aquest punt podria canviar si les circumstàncies meteorològiques així ho aconsellen, en aquest cas, ho comunicaríem al briefing del divendres 3 d’abril a les 2o: 00h i mitjançant les nostres xarxes socials.

Recorregut

100% pel Parc Natural del Montseny, el recorregut de la MV serà marcat durant els primers dies del mes d’abril, repassada divendres 5 d’abril, i novament repassada el dissabte 6 d’abril, una hora abans del pas del cap de cursa. Des de l’organització posem tots els mitjans possibles perquè gaudiu d’una carrera en les millors condicions, però no ens podem fer càrrec del possible dany per parts de tercers malintencionadament. Els quilòmetres mostrats, són els del recorregut original de la UM, aquests es podrien veure afectats en cas de variacions degudes a causes mediambientals o bé altres tipus de contratemps.

Atenció

Es podran fer canvis així com retornar el 80% de l’import de la inscripció, fins al 15 de març. Passat aquesta data, en cap cas es podran fer devolucions o canvis. L’organització es reserva el dret de fer inscripcions el mateix dia al preu de 35€ federats, 40€ no federats.

Perfil i avituallaments