ATENCIÓ! Per a la retirada del dorsal és d’obligat compliment lliurar la clàusula Covid-19 degudament emplenada amb data com a màxim de 24 hores des de la seva signatura a la sortida de la cursa.

Trail Montseny

Infomació Trail St Pere-Viladrau

 

 

Hora de sortida: 10:00h 26 de setembre del 2020

Hora màxima d’arribada: 20:00h de dissabte
Lloc de sortida: Sant Pere de Vilamajor
Lloc d’arribada: Viladrau
Temps màxim per realitzar la cursa: 10 hores
Distància: 44k
Desnivell positiu: 2.780 mtr
Desnivell negatiu: 2.254 mtr

Desnivell acumulat: 5.034 mtr

Briefing: virtual per a Facebook, que penjarem el dimecres 23 de setembre i respondrem totes les preguntes durant el dijous 24 i divendres 25 de setembre. https://www.facebook.com/ultramontseny

Recollida de dorsals: Viladrau
Divendres 18:00h a 20:00h .
Dissabte 07:00h a 08:00h .

Inscripcions Obertes

Fins el 15 de novembre
Federats: 38€ — No federats: +5€

Del 16 de novembre al 2 de gener
Federats: 43€ — No federats: +5€

Del 3 de gener i fins tancar inscripcions

Federats: 48€ — No federats: +5

La Inscripció inclou:
Samarreta Mizuno

Conometratge amb xip
Avituallaments

Servei mèdic

El Trail Montseny, no és un recorregut circular, per aquest motiu l’organització contractarà un servei d’autobusos llançadora, que sortirà de Viladrau a les 8:15 amb destinació Sant Pere de Vilamajor amb un cost de 10 €. Aquest servei és opcional i es contractarà exclusivament en el moment de realitzar l’inscripció.

Sortida de l’autocar des de la rotonda principal de Viladrau.

Avituallaments

  1. Turó de la Cova km11
  2. Montseny km20
  3. Turó de l’home km 26’6
  4. St Marçal km33
  5. Viladrau km44

Tall horari

Montseny 4 hores de cursa (14:00h pm)
Temps màxim: 10 hores (20:00h pm)

Material obligatori

El TM no té material obligatori, però aquest punt podria canviar si les circumstàncies meteorològiques així ho aconsellen, en aquest cas, ho comunicaríem al briefing del divendres 3 d’abril a les 20:00h i mitjançant les nostres xarxes socials…

Per als més previsors podeu agafar d’exemple el material obligatori de la Ultra.

Recorregut

100% pel Parc Natural del Montseny, el recorregut de la UM serà marcat durant els primers dies del mes d’abril i, repassada divendres 3, i novament el dissabte 4 d’abril, una hora abans del pas del cap de cursa. Des de l’organització posem tots els mitjans possibles per tal que pogueu gaudir d’una cursa en les millors condicions, però mai no ens podem fer càrrec del possible dany per parts de tercers malintencionadament. Els quilòmetres mostrats, són els del recorregut original de la TM, aquests es podrien veure afectats en cas de variacions degudes a causes mediambientals o bé altres tipus de contratemps.

Atenció

Es podran fer canvis així com retornar el 80% de l’import de la inscripció, fins al 15 de març. Passat aquesta data, en cap cas es podran fer devolucions o canvis. L’organització es reserva el dret de fer inscripcions el mateix dia al preu de 60 € federats i no federats.

Perfil Trail Montseny